Bestemmingen

Maak je klaar voor een bezoek aan Queensland, de op een na grootste staat van Australië. Laat je verrassingen door het noordoosten van Down Under en geniet met volle teugen van populaire bestemmingen zoals Whitsundays en K’gari.

Zin in een goede surfsessie en altijd al een oog in oog willen staan met het Sydney Opera House en de Harbour Bridge? Of wat te denken van een bezoekje aan de hoofdstad, Canberra?

Welkom in de grootste staat van Australië: West Australia. Zelden zag je zowel boven- als onder water zulke prachtige natuur. Bezoek het waanzinnige Karinjini National Park of zwem met walvishaaien in het Ningaloo Reef. 

In de zuidoostelijke hoek van Australië ligt de staat Victoria, thuis van de wereldberoemde Great Ocean Road. Geniet van het culturele Melbourne, koala’s en talloze andere wilde diersoorten.

Ben jij gek op een wijntje, een ruige kustlijn en een bijzonder gezellige stad? Je vindt het in South Australia. Met Adelaide, de Eyre Peninsula en de Barossa Valley als trekpleisters vermaak je jezelf hier elke dag opnieuw!

Kakadu National Park, Uluru en de Olga’s. Moeten we nog even doorgaan. In het Northern Territory ben je omgeven door rood zand, adembenemende rotsformaties en levensgrote zoutwaterkrokodillen. 

De enige Australische staat die niet op het vasteland ligt is Tasmanië. Deze staat is twee keer zo groot als Nederland en het thuis van dieren die je nergens anders ter wereld tegenkomt. Zin in avontuur of een gezellig avondje uit in Hobart?

milford-van

Nieuw Zeeland

Binnenkort vind je hier meer informatie..

Fiji

Fiji

Binnenkort vind je hier meer informatie..

Scroll naar boven