Boek hier direct je camper

We werken zorgvuldig samen met de onderstaande bedrijven, die bekend staan om hun uitstekende service en kwaliteit.
Met onze beste prijsgarantie ben je verzekerd van de voordeligste tarieven.

Verhuur in Australië

Wil je genieten van alle vrijheid? Dan raden we aan om een campervan of auto te huren. Het geeft je de mogelijkheid om oneindige veel waanzinnige routes te rijden die je moet hebben gezien. Bovendien kent Australië een groot aantal gratis kampeerplekken, waardoor je flink bespaart op het boeken van accommodaties. Wel raden we aan om jouw campervan of auto vroegtijdig te boeken, zodat je goed voorbereidt en tegen een schappelijke prijs op pad kunt. 

 

Vervoersmiddelen

Great ocean road trip

Auto

Heb jij een leuke groep vrienden ontmoet en wil je graag de hort op? Dan is het huren van een kleine auto uitermate geschikt voor een- of meerdaagse roadtrips naar diverse nationale parken. Bij Australia Expert boek je auto’s vanaf 20 verschillende locaties, waardoor je relatief flexibel bent. Ook zijn er iets grotere auto’s waarin je mogelijk een matras kunt leggen. 

TAB2

Hitop

Reis jij met een kleine familie of samen met jouw partner? Dan is een Hitop waarschijnlijk de meeste populaire optie voor jou. In deze busjes kun je staan, koken en slapen. Bovendien heb je alles bij je wat je nodig hebt tijdens jouw reis. Dé manier om grote delen van Australië te ontdekken. 

Mighty_25462

Motorhome

Ben jij klaar voor een next-level reis door Australië en heb je behoefte aan net wat meer luxe. Dan is een reis met een motorhome uitermate geschikt. Volledig voorzien van meerdere bedden, een badkamer, een eettafel en keuken reis je van de outback naar de kust. Het maximale comfort, zullen we maar zeggen!

Karijini, Australia

Sleepervan

Wil jij graag op een budget manier reizen, maar wel genieten van het comfort van een camper? Dan is een sleepervan wellicht interessant voor jou. Je slaapt eenvoudig achterin de auto, hebt talloze kampeermaterialen bij je en betaalt veel lagere brandstofkosten dan een ‘echte’ camper. 

offroad2

4WD Campers

Reizen in een motorhome is een onvergetelijk avontuur. Maar toch zijn er plekken die je helaas niet kunt bereiken. Dit is met een 4WD wel anders. Beleef een ongeëvenaard avontuur in een 4WD camper, kampeer in de wildernis en trotseer de meest spectaculaire wegen van Australië. Stoer!

Scroll naar boven