Partners

De partners van Australia Expert

Manoztralia

Wij van Australia Expert werken met vele partners samen. Allemaal om de reisspecialist zo optimaal mogelijk te ondersteunen.
Zo ook met Manoztralia.com. Zie hieronder een stukje van Manon uit Frankrijk van Manoztralia:

Hey!
Mijn naam is Manon Madi en ik ben een gekwalificeerd studiespecialist.
Ik help graag iedere internationale student die in Australië wil gaan studeren en zijn carrière naar het volgende niveau wil tillen.
Ik heb 3 jaar in Australië gewoond, gewerkt en gestudeerd en ben net terug in Frankrijk na een geweldige roadtrip aan de Westkust.

Voel je vrij om me in het Engels te mailen op info@manoztralia.com of een berichtje te sturen op WhatsApp +33 (0)783008076

Jason van Kemp

Een van onze gewaardeerde partners is Jason van Kemp, een creatieve geest die na vier jaar in Australië te hebben gewoond en gewerkt, zijn passie heeft omgezet in het vastleggen van boeiende content.

Na 4 jaar in Australië gewoond en gewerkt te hebben ben ik mij sinds 2022 gaan focussen op het maken van content. Allard en ik hebben elkaar ontmoet in Perth en altijd contact gehouden. Eind 2023 was het tijd om ook content te maken voor Australie Expert. We hebben besloten een video te maken over Agnes Water & Moreton Island. Prachtige locaties aan de oostkust waar je veel andere reizigers kan ontmoeten die ook op een avontuurlijke manier Australie willen beleven.

Neem gerust contact op voor promotie en content mogelijkheden.
hello@jasonvankemp.com 

Neerlandia Dutch Club in Western Australia

De Nederlandse Club Neerlandia in West Australië is een jonge en levendige club. De club werkt samen met andere Nederlands georiënteerde organisaties, waardoor het veel evenementen voor gezinnen, jongeren en jongvolwassenen kan aanbieden. Een greep van terugkerende evenementen zijn, Rottnest dagtrip, schaatsdag met diner, filmdagen, autopuzzeltocht, Nederlandse taallessen, Silent Disco, end of month drinks en een openbaar toegankelijke bibliotheek.
Voor meer informatie kijk graag op onze website of voor vragen kun je ook contact opnemen met Machiel van der Stelt via mvdstelt@gmail.com 

Luc

Mijn naam is Luc, beter bekend als @reizenmetluc op social media. Al 1,5 jaar help ik reizend Nederland om meer te reizen voor minder geld en om hun angsten te overwinnen, zodat ze de stap durven zetten om die droomreis te maken.

Dit doe ik op social media door video’s te maken, maar ook door mensen met elkaar te laten connecten in onze “Ik Wil Reizen” community. Alsof dat nog niet genoeg was, bieden we sinds kort ook transformerende groepsreizen aan onder de naam GroupAway.

Lijkt het je leuk om te connecten in onze community of wil je mee op groepsreis?
Check dan mijn socials en hopelijk zie ik je een keer op reis!

Saeed fotografie

Ik ben Saeed, een trotse Perziër geboren in Den Haag. Gewapend met een doctoraat in bedrijfskunde, heb ik drie jaar lang als gepassioneerd docent MBO-studenten door de fijne kneepjes van strategisch management geleid. Naast academici vind ik het leuk om momenten door mijn cameralens vast te leggen. Een paar jaar geleden heb ik van mijn passie voor fotografie mijn beroep gemaakt, waarbij ik de essentie van het leven vastlegde en op zoek ging naar adembenemende scènes over de hele wereld. Voor Australie Expert ben ik op pad geweest met Untamed Escapes en Red Earth Safaris, daarnaast ben ik de vaste fotograaf voor de oranje feestjes in Sydney.
Jullie kunnen contact met mij opnemen via: sadghavam@bakoot.com

Jarno van Loon

Ik ben Jarno, een gepassioneerde filmmaker uit Nederland. Al jarenlang combineer ik mijn passie voor reizen met mijn creativiteit achter de camera. Met meer dan 40 bezochte landen en diverse commerciële en travel video’s op mijn naam, nodig ik je uit om mijn avonturen te volgen op social media: @jarnohere. Ook kun je mijn portfolio bekijken op jarnovanloon.com en direct contact opnemen via info@jarnovanloon.com.

In 2024 maak ik een ronde om Australië in mijn 4WD. Ik neem je mee naar de uitgestrekte landschappen in de Outback, de prachtige bergen in Tasmanië en de witte stranden in West-Australië. Laat je inspireren door mijn content en beleef samen met mij en Australia Expert de adembenemende schoonheid van Australië.

Shots by Madalien

Hi! Ik ben Madalien en ik heb naast mijn vaste baan in het ziekenhuis een enorme passie voor fotografie! Deze passie gecombineerd met mijn liefde voor reizen, met als absolute favoriet Australië, bracht mij bij Australia expert. Mede dankzij de hulp van dit mooie bedrijf heb ik een prachtige reis mogen maken. Sindsdien ben regelmatig te vinden als fotograaf op de meetings en evenementen. Het lijkt me leuk jullie daar te ontmoeten!

Jullie kunnen contact met mij opnemen via:
@shotsbymadalien

Scroll naar boven