Aanbod

Aanbod

Bekijk het aanbod van Australia Expert

Australia Expert heeft een groot aanbod wat betreft tours, activiteiten, accommodaties, vervoer en meer. Bekijk het aanbod vandaag nog en laat je adviseren door de reisexperts van Australia Expert. 

Wist jij dat je al deze activiteiten en excursies binnenkort kunt boeken in de webshop van Australia Expert?

TAB2

Auto en camperhuur

Wil jij Australië in alle vrijheid en volledig op eigen houtje ontdekken? Maak dan gebruik van het grote aanbod in auto- en camperhuur van Australia Expert en beleef een roadtrip om nooit te vergeten.

DCIM203GOPROGOPR4374.JPG

Activiteiten

Zin om te suppen of surfen? Of sta oog je liever oog in oog met wilde dieren? Door het geweldige aanbod aan activiteiten in Australië beleef je avonturen die je nog nooit hebt meegemaakt. 

View of Coral and Snorkeller from below

Duiken

Van de meest kleurrijke riffen tot diepste historische scheepswrakken – Australië heeft het allemaal! Staat duiken in Australië ook op jouw bucket list? Bezoek het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif te wereld, dat ook bekend staat als een van de mooiste duikgebieden ter wereld.

Couple walking along the beach past the historic shipwreck

Excursies

Australië is bij uitstek het land waarin je geweldige activiteiten en excursies kunt doen. Geniet van een- of meerdaagse excursies waarin je meer van Australië ziet en meer over de geschiedenis van dit bijzondere land. 

Wist jij trouwens dat alle activiteiten en excursies binnenkort in de webshop van Australia Expert te zien zijn? Houd de website daarom goed in de gaten!

Lake McKenzie group

Groepsreizen

Alleen reizen kan soms best spannend zijn! Wij begrijpen dat je voorkeur daarom wellicht uitgaat naar een groepsreis om samen met andere reizigers op pad te gaan en Australie te verkennen. Keuze uit alle regio’s in Australie in ieder seizoen. Interesse in een groepsreis? Kijk op onze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op om uit te zoeken wat wij voor jou kunnen betekenen! 

surfen mojo2

Surfen

Droom jij ervan om te surfen in Australië, terwijl je geniet van het blauwe water met wellicht zelfs dolfijnen om je heen? Neem dan deel aan een van de surfkampen of volg een les bij een van de 20 surfscholen waarmee wij werken. Voordat je het weet ben jij wellicht een echte pro!

nico-smit-q5wswKvcbBE-unsplash

Vervoer en buspassen

Door de grootte van Australië is het belangrijk dat je het vervoer onder je kont hebt. Ga jij voor een avontuurlijk reis met een campervan of auto? Of scoor jij een buspas waarmee je over de hele oostkust kan worden afgegooid? Bekijk snel ons aanbod en laat je adviseren door onze reisexperts.

created by dji camera

Australia Expert Camper

Heb jij onlangs een groen-gele camper rond zien rijden door Nederland? Voor de duidelijkheid, dit is niet de nieuwe spelersbus van ADO Den Haag. We hebben het natuurlijk over de camper van Australia Expert. Maak daarom kennis met ons gloednieuwe eigen kantoor op wielen. Deze kleurrijke vierwieler zetten wij in als promotie, waaronder tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht en verschillende travel meetings. Hoe vet is dat?

Heb jij de Australia Expert camper al rond zien rijden? Stuur ons dan gerust een foto op en wij sturen direct een kleinigheidje naar je op! 

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ervaringen:

Scroll naar boven