Groepsreizen

Wij organiseren ook groepsreizen

Alleen reizen kan soms best spannend zijn! Wij begrijpen dat je voorkeur daarom wellicht uitgaat naar een groepsreis om samen met andere reizigers op pad te gaan en Australië te verkennen. Keuze uit alle regio’s in Australië in ieder seizoen. Interesse in een groepsreis? Kijk op onze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op om uit te zoeken wat wij voor jou kunnen betekenen! 

Aanbod van onze groepsreizen

Lake McKenzie group

Oostkust groepsreis

Australia Expert biedt diverse groepsreizen langs de Oostkust van Australie aan. Met natuurlijk de belangrijkste hoogtepunten inbegrepen waaronder Whitsundays, K’Gari (Fraser Island) en Great Barrier Reef. Een compleet verzorgde reis kan van minimaal 15 dagen tot maximaal 60 dagen. Mogelijkheden in kleine of grotere groepen. Voor ieder budget. 

875b8b36-8c30-49cd-9a24-b3c1407f8642

Westkust groepsreis

Wij bieden ook diverse groepsreizen voor de Westkust van Australie aan. Ga met een local Aussie op pad om de hidden gems van de westkust te bezoeken. Naast hidden gems ook de bekendere hoogtepunten zoals Ningaloo Reef om te duiken en snorkelen met walvishaaien en andere zeedieren en rif, Kalbarri National Park en de magische Pinnacles.

 

Bruny Island (1)

Tasmanië groepsreis

Het prachtige eiland Tasmanie in het zuiden van Australie is ook te bezoeken met een groepsreis. Under Down Under is een betrouwbare partner van ons en we boeken bij hen meerdaagse groepsreizen. Daarnaast organiseren wij ieder jaar een Nederlandse groepsreis naar Tasmanie, de maart 2024 editie is volgeboekt, zorg dat je er volgend jaar bij bent!

Shark Bay

Uniek | Hostel op wielen

Een unieke ervaring beleven? Met Road2Adventures reis je in een groep met een bus dat tevens een soort van hostel is! Tijdens deze trip neem je de tijd om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Daarnaast kan je surfen, met een 4wd offroad rijden, snorkelen, vissen, en ga zo maar door! Spellen en alle benodigdheden zijn inbegrepen. Een gezellige groepsreis langs de meest mooie plekken van het westen van Australië met een tourguide die dit al jaren doet. 

Under-Down-Under-Tours-TAS

Met vrienden op reis

Ben jij van plan om met vrienden samen te reizen? Laat ons je helpen bij het samenstellen van jullie droomreis. Jullie kunnen ervoor kiezen om met een camper op pad te gaan, een auto te huren of gebruik te maken van het busnetwerk van Premier of Greyhound. 

Groepsreis Australië

Budget rondreis zonder gids

Beperkt budget? Sharebus biedt het hele jaar door groepsreizen aan door Australië, zonder reisleider. Hierbij ga je samen met een enthousiaste groep, maar zonder gids op pad! De perfecte manier om nieuwe vrienden te maken en Australië te bezoeken op jouw manier. Dit is een camping ervaring.

welcometotravel

Top 3 groepsreizen in Australië

Australia Expert biedt het complete aanbod van de grootste reisorganisaties voortaan aan op zijn website.
Binnenkort vind je hier een top 3 van ons geselecteerde groepsreizen in Australië.

A4V04275

Backpackers reünies

Elk jaar organiseren we backpackers reünies. Kom gezellig samen of alleen, naar een van onze Aussie backpackers reünies. 

Scroll naar boven