Reisverhalen

Reisverhalen

Wij vinden het leuk om de verhalen van reizigers met jou te delen, zodat jij inspiratie opdoet voor jouw avontuur in Australië. Ben jij zelf geïnteresseerd in het delen van jouw avonturen? Neem vandaag nog contact met ons op en deel jouw verhaal. 

Opeens begon het te kriebelen. Kriebels die mij het gevoel gaven dat ik naar Australië wilde. Na 2 heftige jaren, waaronder het overlijden van mijn vader, een auto-ongeluk van mijn moeder en een kritieke ziekenhuisopname van mijn zus….

Aan het einde van 2022 heb ik een solo-reis van 5 maanden door Australië gemaakt. In eerste instantie om het prachtige Australië te ontdekken, maar ook zeker door het avontuur dat alleen reizen met zich meebrengt….

Ik ben vanaf Nederland alleen naar Australië vertrokken voor 3 maanden. Ik ben mijn reis begonnen aan de west kust in Perth vanaf daar ben ik met een bus tour in 19 dagen naar Broome gegaan met een reisgezelschap….

Al vanaf jongs af aan had ik één duidelijk reisdoel: ik ga ooit naar Australië. De ongerepte natuur, de meest bijzondere dieren én de ultieme vrijheid. Een enorme teleurstelling toen ik in het eerste coronajaar mijn backpack niet….

Ik heb 5 maanden in Australië gewoond, waarvan ik de laatste maand/3 weken ben gaan reizen van Melbourne naar Hervey Bay, Fraser Island, Noosa, Byron Bay en Sydney. Mijn hoogtepunten waren Fraser Island en Byron Bay….

Sinds mijn halfjaar stage in Barcelona in 2017, is de drang om te reizen begonnen. Elk jaar keek ik naar de ‘All You Need Is Love’ kerstspecial, en altijd kreeg ik kriebels als ik beelden van Australie zag. Enige wat ik dacht….

Gedurende 7,5 weken heb ik gereisd van zuid naar noord via de oostkust. Ik ben in Melbourne begonnen en in Cairns geëindigd. Ik was alleen aan het backpacken. Mijn route zag er als volgt uit….

Scroll naar boven