Onze traveldesk

Australia Expert is een online reisbureau, met sinds april 2023 ook een fysieke locatie in het sfeervolle Cool Bananas hostel in Agnes Water. Baukje is in april begonnen met het opzetten en managen van de traveldesk en sinds oktober is Idwerd er dagelijks aanwezig.
Agnes Water is gelegen halverwege de oostkust van Australië en vanuit hier kunnen wij fysiek advies geven voor het vervolg van iedere reis. We helpen met veel plezier met het boeken van (last minute) activiteiten en tours. 

Adres: 2 Springs Rd, Agnes Water QLD 4677, Australië
Dit is in het Cool Bananas Hostel in Agnes Water

Waarom boeken bij Australia Expert?

Al onze reisadviseurs hebben zelf alles gezien of gedaan, samen meer dan tien jaar in Australië gewoond, gewerkt en gereisd en meer dan twintig jaar ervaring in de toerismesector. De vele partners waarmee we samenwerken kennen we persoonlijk en vanuit eigen ervaring. Dit betekent dat we uw wensen, die we in kaart brengen via persoonlijk advies, gemakkelijk kunnen afstemmen met onze partners. Ook zijn we mede door onze contacten in Australië, en omdat we daar zelf veel zijn, op de hoogte van de meest actuele informatie en steunen we lokale goede doelen, duurzaam reizen en erkennen de aboriginal cultuur en eigendommen in het land.

Scroll naar boven