Ons kantoor

Australia Expert groeit door. En om nu alles in Nederland vanuit onze Australia Expert camper te doen, vinden we wat ver gaan. Daarom huren we sinds kort een kantoor in Groningen. Dit alles vindt plaats in een kantoorruimte via Kantoor-Groningen. Waarom? Omdat deze locatie eenvoudig te bereiken is (naast de ringweg van Groningen) en doordat zij redelijke prijzen rekenen. Daarbij zijn de gratis parkeerplekken ook mooi meegenomen.

De bovenstaande redenen klinken wellicht wat zakelijk, maar er is meer. Zo heeft Allard, eigenaar van Australia Expert, al eerder gewerkt in deze fijne omgeving. Een stukje nostalgie, mogen we wel zeggen. Daarbij is het vele licht en de diversiteit die er heerst in het pand een groot pluspunt waar wij bijzonder blij van worden. Niet voor niets maken wij inmiddels dagelijks gebruik van deze inspirerende werkplek.

We verwelkomen je graag. Vergeet niet van te voren even een afspraak te maken. 

Adres: Atoomweg 10, DPF 102, 9743 AK Groningen, Nederland

Waarom boeken bij Australia Expert?

Al onze reisadviseurs hebben zelf alles gezien of gedaan, samen meer dan tien jaar in Australië gewoond, gewerkt en gereisd en meer dan twintig jaar ervaring in de toerismesector. De vele partners waarmee we samenwerken kennen we persoonlijk en vanuit eigen ervaring. Dit betekent dat we uw wensen, die we in kaart brengen via persoonlijk advies, gemakkelijk kunnen afstemmen met onze partners. Ook zijn we mede door onze contacten in Australië, en omdat we daar zelf veel zijn, op de hoogte van de meest actuele informatie en steunen we lokale goede doelen, duurzaam reizen en erkennen de aboriginal cultuur en eigendommen in het land.

Scroll naar boven