Onze koalas

Australia Expert heeft meerdere koala's geadopteerd

Iedereen die een roadtrip door Australië maakt of een grote stad als Sydney of Melbourne bezoekt, droomt ervan een koala in levende lijve tegen te komen. En dan het liefst in het wild. Dit begrijpen wij als geen ander, aangezien er weinig dieren zo schattig en bijzonder als koala’s zijn. Toch kennen koala’s grote uitdagingen, waardoor de populatie de laatste jaren ernstig achteruit zijn gegaan. Zo zijn er tijdens de gigantische bosbranden in 2019-2020 alleen al 60.000 koala’s overleden.

Port Stephens Koala Sanctuary is een opvangcentrum voor koala’s waar gewonde koala’s worden opgevangen. Er wordt getracht de koala’s op te lappen en hen op termijn weer los te laten in het wild. Middels een zeer natuurlijk omgeving leven de koala’s weer op. Jij hebt de mogelijkheid dit van dichtbij te zien en met het blote oog te zien hoe er voor de koala’s wordt gezorgd. Daarnaast kan jij, net als alle medewerkers van Australia Expert, een koala adopteren.

Port Stephens Koala Sanctuary houdt jou op de hoogte van de ontwikkeling van de door jou geadopteerde koala, waardoor jij er een grote vriend bij hebt. Met jouw donatie kan er vervolgens worden gezorgd voor een nog betere zorg voor misschien wel dé reden waarom Australië zo bijzonder is.

Jackie Chan

Nifty Latty

Jax

Georgie

IMG_4632
Scroll naar boven