Werkwijze

De werkwijze van Australia Expert

Australia Expert streeft er naar om jou de reis van je dromen te bieden. Om dit te bereiken focussen wij onszelf op persoonlijke aandacht, service en kwaliteit. Een reis naar Australië is er namelijk niet eentje die je elk jaar maakt. Daarom luisteren wij naar jouw wensen, denken we mee en komen we altijd met een gepaste oplossing. Zo nemen we een hoop werk uit jouw handen, waardoor jij je vooral focust op het prachtige avontuur dat jij tegemoet gaat. 

Maar hoe doen wij dit dan?

1. Contact

Hoogstwaarschijnlijk zit jij vol met vragen over alle mogelijkheden. Alles begint daarom met een contactmoment tussen jou en onze reisexperts. Neem contact met ons op via onze website, Messenger, Whatsapp, Mail of tijdens een bezoek aan een door ons georganiseerd event. 

2. Jouw persoonlijke voorkeur

Iedereen werkt op een andere manier. En daar denken wij graag in mee. Misschien ben jij iemand die het liefst alles via Whatsapp doet. Dan heb je geluk, aangezien onze reisexperts extreem flexibel zijn in het helpen realiseren van jouw droomreis. Ook als je liever een fysiek contactmoment hebt. Kortom, we gaan onze manier van contact uitvogelen. Een manier die het beste bij jou past. 

3. Voorstel

Nadat wij alle informatie hebben opgedaan, komen wij met een mooi voorstel op de proppen. Zo krijg jij direct een beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Geen zorgen! Dit voorstel kan nog volledig worden aangepast naar jouw wens. 

4. Betaling

Zodra het voorstel volledig is goedgekeurd door beide partijen, is het tijd voor de eindbalans. Er zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Deze kun je betalen in euro’s of Amerikaanse, Nieuw-Zeelandse en Australische Dollars. Gaat het om een hele grote reissom? Dan vragen we wellicht om een kleine (verzekerde) aanbetaling. 

5. Reisdocumenten

Als wij de volledige betaling voor de geboekte activiteiten, excursies en/of vervoer binnen hebben, dan sturen we jou alle reisdocumenten op. Deze ontvang je binnen 24 uur. Houdt onze service hierbij op? Natuurlijk niet! Ook tijdens jouw reis staan wij 24/7 voor je klaar. 

Vraag een offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven