Surfen

Surfen in Australië

Ben jij graag actief bezig en tegelijkertijd een waterrat? En zie je jezelf in jouw dromen al surfen in Australië, terwijl je geniet van het blauwe water met wellicht zelfs dolfijnen om je heen? Bezoek dan een van de surfkampen of volg een les bij een van de 20 surfscholen waarmee wij samenwerken. Ben jij de nieuwe Kelly Slater? Of ben jij het type dat als een zak aardappelen op de plank ligt? Je komt er waarschijnlijk snel genoeg achter! Maar dat het een gave ervaring is, staat als een paal boven het azuurblauwe water.

Informatie excursies

surfen mojo2

Surflessen

Ben jij nieuw in de surfwereld en kijk je er naar uit om voor het eerst uit te peddelen? Dan is het nemen van een les waarschijnlijk de manier om deze stap te nemen. Wij werken samen met 20 gerenommeerde surfscholen door heel Australië, waardoor we jou graag op weg helpen. 

Port Douglas, Aus

Benieuwd naar de gaafste surfspots van Australië? Wij gingen op onderzoek en delen je uit eigen ervaring onze top 10. Kan jij ze straks een voor een afvinken? Lees de blog nu!

6

Surf & Stay

Heb jij ooit van de term Surf & Stay gehoord. Het ligt wellicht voor de hand, maar tijdens zo’n Surf & Stay krijg je meerdere dagen op rij surflessen. Bovendien overnacht je deze periode in een gezellig hostel met jouw nieuwe surfmaten. Geniet na een lange dag in het water optimaal van de zonsondergang of sluit de dag af met een lekker biertje in de kroeg. Dit is perfect op plekken als Byron Bay en Agnes Water. Zien we jou binnenkort?

Whitehaven Beach

Surfkampen

Heb jij er altijd al van gedroomd om op een surfplank te staan, terwijl je omringd bent door blauw water en mogelijk zelfs dolfijnen? Prent dit beeld dan goed in je hoofd en begin jouw avontuur tijdens een van de geweldige surfkampen in Australië.

Tijdens een surfkamp in Australië leer je de basis van het surfen en kom je stap voor stap dichter bij jouw eerste zelfgepakte golf. Voordat je het weet ben je een echte surf pro. Ondertussen leer je nieuwe mensen kennen, geniet je elke avond van een beregezellig kampvuur en bekijk je jouw skills op videobeelden.

Natuurlijk is Byron Bay bij uitstek een plek om deel te nemen aan een surf & stay ervaring. Maar wat te denken van Gerroa, zo’n 2 uur ten zuiden van Sydney? Op het oneindig grote Seven Mile Beach peddel je in een waanzinnige omgeving en leer je wat écht surfen is. Daarnaast is Spot X bij Arrawatta ook een populaire bestemming.

Benieuwd hoe een surfcamp eruitziet? Check snel de onderstaande video!

Scroll naar boven